Hem fet un pastis frequet, però després de pelar ous i tallar palets de cranc i tastar-ho tot l'Aina s'ha cansat i m'he quedat sola, tot i que no parava d'entrar a la cuina a veure que feia.
Pastís fresquet:
Ingredients:
Bimbo enrotllable-ous durs-tonyina-enciam-pernil dolç-maionesa casolana-salmó fumat-palets de cranc-tomata fregida-olives negres-pepinillos
Pelem i tallem els palets de cranc
Pelem els ous i en menjem una mica clar!
Aquí ja vaig seguir sola. Primera capa: salmó. A sota hi ha paper film per embolicar-lo i guardar-lo a la nevera abans de acabar-lo.
Segona capa enciam i pernil dolç amb una mica de maionesa pq no es mogui tant.
Tercer pis tonyina amb tomata
Últim pis palets de cranc, olives i ou dur barrejat amb maionesa
L'emboliquem i el deixem refredar
Abans de servir el cobrim de maiones i el decorem
Així queda tallat mmm..
Que aprofiti!!